Företagsamma Kvinnor Bollnäs

Företagsamma Kvinnor Bollnäs är en förening med säte i Bollnäs som bildades 2011 och verkar för att främja kvinnlig företagsamhet. Vi vill ge kvinnor en chans att utveckla sina företagsamma sidor genom att träffas och utbyta erfarenheter med andra kvinnor med liknande intressen. Föreningen är även till för att knyta kontakter som kan främja ditt företag genom utbyte av tjänster.

Företagsamma Kvinnor Bollnäs ger dig möjlighet att regelbundet träffa andra i nätverket under nätverksträffar, inspirationskvällar, utbildningar och andra trivsamma tillställningar. Dessa tillfällen ingår i din medlemsavgift eller i vissa fall tillkommer en liten avgift till självkostnadspris. Under 2013-2014 har vi förmånen att ta del av Region Gävleborgs projektpengar och därmed kunnat erbjuda våra medlemmar ett extra fint utbud av hög kvalité. Tipsa gärna om föreningen till dem som vill nätverka och utveckla sitt företag!

Kärnan i vår förening är att alla ska känna sig välkomna. Du behöver alltså inte redan ha ett företag för att vara medlem - utan kanke är du i startgroparna eller funderingsstadiet av eget företagande. Vill du enbart stötta kvinnors företagande går det också alldeles utmärkt att bli medlem! Det kostar 200kr per år att vara medlem.

Ordförande:
Britt-Inger Andersson
bia.andersson@helsingenet.com

Länk till hemsidan http://www.foretagsammakvinnorbollnas.se
Länk till Facebook https://www.facebook.com/foretagsammakvinnorbollnas?ref=hl  

Kalendarium

Se alla evenemang