Om Sociala medier och stress

Kom och var testpublik till en komisk och allvarlig föreställning/föreläsning om sociala medier och stress!

Datum: 19:e november
Tid: 18.00 – 19.30
Plats: Medborgarskolan, Drottninggatan 23, Våning 3
Max antal: 15 st

Anmäl dig på: anmalan@gavleaffarskvinnor.se

Den som bjuder in till detta är Linn Fjällmo Vestin. Hon har jobbat med självständig scenisk produktion under 3 år och hennes produktioner innehåller alla element av poesi, teater och föreläsning. Underfundighet, tragikomik och tankeväckelse är hennes främsta signum.

Hon erbjuder härmed Gävle Affärrskvinnors medlemmar att ta del av en alldeles gratis uppsättning av sin sceniska ”pseudoföreläsning” om sociala medier och stress!

I sin process med denna föreställ(-läs)ning vill Linn testa sitt material mot en publik, för att kunna utveckla det vidare mot sin tänkta kundkrets.

Som publik får du se föreställ(-läs)ningen, samt delta i en efterföljande workshop i ämnet. Du kommer också få med dig verktyg för att själv jobba vidare med ditt eget användande av sociala medier, för att du ska kunna uppnå DIN balans!

Efteråt blir det en kort feedback-diskussion om det ni fått se.

Vi håller till i Medborgarskolans lokaler, Drottninggatan 23, på 3:e våningen. 

Det bjuds på kaffe och fika!

 

Om före(-ställ)läsningen:

”Ann-Cathrine Funcke Nyberg – föreläsaren och (den möjligtvis självbetitlade) docenten inom medie- och kommunikationsvetenskap – tar med er på en resa där sambandet mellan stress och sociala medier förklaras på… ett lite annorlunda vis.

Du har säkert sett en föreläsning någon gång i ditt liv.

Men du har inte sett Ann-Cathrine Funcke Nyberg.

Det fakta som framställs i föreställningen/föreläsningen må vara påhittade – dock baserade på verklig fakta, fast uppskruvad in absurdum för att belysa de absurda fenomen som figurerar på sociala medier och vårat användande utav dem”

19 november 2018, Gävle affärskvinnor