Julbord Axmarbrygga

axmar-91120.jpg

Gävleborgs Affärskvinnor är stolta att presentera en gemensam resa för kvinnliga nätverk fredagen den 27:e november till Axmarbryggas Skärgårdsjulbord. Kom och upplev nya roliga affärskontakter i nätverken, träffa drivna entreprenörskollegor och kicka i gång julstämningen genom att gemensamt njuta av årets första julbord.

”Avnjut Axmarbryggas Skärgårdsjulbord om ni vill uppleva något utöver det vanliga! Förutom ett extra stort utbud av utsökta fiskoch skaldjursrätter har vi ett trancheringsbord där köksmästaren trancherar oxfilé och fläskfilé som serveras med Bryggans populära Cognacsås. Dessutom dukar vi naturligtvis upp vårt uppskattade dessertbord som består av alla de sötsaker som hör julen till”

Tid:
Bussen avgår mot Axmarbrygga fr Ljusdal kl 16.30 via Hudiksvall ca kl 17.15 och Söderhamn ca 17.50
Buss hemåt avgår från Axmarbrygga kl 23.00

Pris:
Julbord 465kr inkl alkoholfri dryck, bussresan bjuder din förening på.

Eventet är öppet för medlemmar i Hudiksvalls Affärskvinnor, Söderhamns Kvinnliga Företagareförening och Make Business Powered by Women i Ljusdal.Anmälan sker till din förening. För medlemmar i Hudiksvalls Affärskvinnor innebär det att du anmäler dig till info@affarskvinnor.se senast den 5 november.

 

 

27 november 2015, Hudiksvalls Affärskvinnor