Ny gemensam hemsideportal för Gävleborgs Affärskvinnor

Region Gävleborg med Agnetha Påhlin i spetsen är initiativtagare till en gemensam hemsideportal för Gävleborgs Affärskvinnor.
Nu är alla kvinnliga nätverk i regionen samlade på ett och samma ställe. Nya, oanade möjligheter till nätverkande och informationsdelning i hela regionen väntar!

Den 25/9 var SKFF tillsammans med samtliga kvinnliga nätverk i regionen, inbjudna till ett informationsmöte om lanseringen av den nya hemsideportalen för "Gävleborgs Affärskvinnor".
Initiativet är taget från Region Gävleborg och Agneta Påhlin med finansiering av Företagarna, som står för notan hela fem år framöver.

Alla kvinnliga nätverk i regionen var inbjudna till reklambyrån Ohappa i Hudiksvall, som har hand om den tekniska plattformen. De har utvecklat hemsidan och skapat användargränssnitt för oss användare så det ska bli lätt att lägga in nyheter och uppgifter om kommande aktiviteter, allt samlat på ett och samma ställe - för alla kvinnliga nätverk i Gävleborg! 
Ordförande Inga-Lill Lindström och sekreterare Åsa Wollertsen var representanter för SKFF denna afton.

Vi fick under kvällen information från respektive nätverk/ort om hur de jobbar med sitt nätverk för närvarande och sedan följdes det av en demonstration/utbildning i administrationen av evenemang och nyheter i portalen. 

Varje nätverk/ort har sin egen "entré" på hemsideportalen, som besökaren kan välja att kika in på. Det är också möjligt att klicka på de andra orternas evenemang och nyheter och se vad de har på sin agenda framöver. 
Detta ger möjligheter till regionalt samarbete på en helt annan nivå än tidigare.

Hemsideportalen är ännu i sin linda och är i sin prövofas. Hemsidan kommer att lanseras någon gång i mitten av oktober. Datum är ännu ej fastställt.

Vi ser mycket fram emot denna hemsideportal som förenklar hantering av informations- och nyhetsspridning, både inom kommunen och i regionala sammanhang.
Frågan är nu om SKFF behöver sin egna hemsida i fortsättningen eller om det blir kaka på kaka? Det får styrelsen ta upp på sin agenda och utvärdera framöver.

När hemsidan lanseras är adressen dit följande: gavleborgsaffarskvinnor.se

 

Gavleborgsaffarskvinnor.jpg

7 oktober 2014,